Wanneer je een mbo- of hbo-opleiding bent begonnen, blijkt de aansluiting met je vooropleiding soms niet optimaal. Ook kan wat hulp welkom zijn omdat je niet goed functioneert nu er zo veel zelfstandigheid van je gevraagd wordt; of je weet niet goed hoe je het maken van een werkstuk of het schrijven van een essay moet aanpakken; je kunt maar niet slagen voor je toetsen Nederlands of Engels; je doet de Pabo en je bent nog niet geslaagd voor je taal- of rekentoets; je moet B1-niveau Engels hebben, maar je komt niet verder dan A2. Of doe je een paramedische opleiding en struikel je over de grote hoeveelheid stof voor anatomie, pathologie en fysiologie?

Dit kunnen allemaal redenen zijn om op zoek te gaan naar hulp. Wij kunnen je helpen in al deze gevallen.  Je laat ons weten waar je graag hulp bij zou krijgen. Wij zoeken binnen ons team de meest geschikte persoon om jou die hulp te bieden. Dit kan ofwel een student ofwel een docent zijn. Dit is van veel verschillende factoren afhankelijk. Je krijgt hulp van ons in de vorm van privéles. Privéles is relatief kostbaar. Aan de andere kant is privéles heel effectief. Wanneer je 60 minuten met iemand een-op-een hebt gewerkt, ben je vaak al een heel stuk wijzer.

Het tarief

Privéles docent   € 43,- per uur

Privéles student € 30,- per uur

De procedure

Wanneer je geïnteresseerd bent, stuur je Jenny van Luijk een appje of een mailtje. Daarna krijg je van ons advies over de beste aanpak en maken we een afspraak met je. Na een paar lessen is je probleem soms de wereld al uit, in andere gevallen kunnen wij na een paar lessen inschatten hoeveel tijd en lessen je nodig zult hebben om je achterstand of onvoldoende weg te werken.

We zoeken voor jou en je lesgevende een geschikte dag en tijd. Afspraken kunnen, als dat nodig is, worden aangepast aan veranderende roosters of werktijden.

De lessen houden op zodra je vindt dat je je doel bereikt hebt of wanneer je om een andere reden wilt stoppen. Je verplicht je niet voor langere tijd.