Klapt je kind dicht bij belangrijke toetsen en op andere momenten waarop er een prestatie verwacht wordt van de leerlingen?

Wij helpen leerlingen die blokkeren op dergelijke momenten en / of duidelijk onderpresteren, om dit te overwinnen. Is de stress je kind de baas op prestatiemomenten? Wij helpen om de stress de baas te worden. Zodra leerlingen de technieken beheersen om hun stress te verlagen, kunnen zij weer laten zien wat zij werkelijk weten en kunnen. 

De training die wij hebben ontwikkeld, is in de praktijk van de afgelopen jaren verder geperfectioneeerd. En nu zijn we zover dat we gemiddeld in 4-5 uur tijd - verspreid over een paar sessies - de faalangst overwinnen.

Is de faalangst gekoppeld aan een bepaald schoolvak, dan combineren we de faalangsttraining bij voorkeur met enige ondersteunende bijles in dat bepaalde vak.

Faalangst kan meestal snel beheersbaar gemaakt worden. Wij helpen hierbij graag.

Procedure

Maak via de webmail of telefonisch een afspraak met ons voor een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek  vertellen wij wat onze aanpak is van de faalangst en horen wij graag in hoeverre de faalangst een rol speelt in het leven van de leerling. Vervolgens zoeken we een dag en een tijd voor de wekelijkse trainingssessies.

Tarief

Het tarief voor deze training is 45,- per uur / 25,- per half uur