vmbo, havo, vwo, mbo-, hbo- en wo-studenten, Alle bijlessen en personal coaching trajecten zijn privélessen.

Studiecoaching is geschikt voor die leerlingen en studenten die niet goed weten hoe zij de leerstof, werkstuk of presentatie moeten aanpakken en organiseren. Wij helpen met plannen, het maken van een stappenplan, het aanpakken van grote hoeveelheden lees- of leerstof; wij geven tips voor het schrijven van een goed essay / werkstuk, tips voor het houden van een goede presentatie, enzovoorts. Deze ondersteuning kun je krijgen bij, in principe, elk schoolvak of het totale traject.

Loop je om enige reden vast in je studie? Wij helpen je vooruit.

Omdat alle begin moeilijk is!

brugklassers

De overgang van de basisschool naar de middelbare school is voor sommige "bruggers" erg groot: er is ieder uur een andere docent, is er meer huiswerk, is de school in de meeste gevallen een stuk groter, wordt er een grotere zelfstandigheid van de leerlingen gevraagd. Hoewel dat op zichzelf al heel veel veranderingen zijn, is ook de sociale omgeving op de middelbare school heel anders: de puberteit begint en het sociale leven wordt soms een gevecht om "erbij te horen". Dit kan tot gevolg hebben dat je kind ineens onzeker wordt; het kan ook betekenen dat je kind zich geen raad weet met het huiswerk of zich niet goed kan concentreren. Sommige kinderen lopen in het begin een achterstand op met lesstof van nieuwe vakken, omdat zij het belang ervan onderschatten. Hulp van buitenaf kan soms snel een oplossing bieden. Dit kan bij ons zijn in de vorm van huiswerkbegeleiding, bijles of coaching. 

Procedure

Je kunt ons mailen of bellen voor het maken van een eerste afspraak. Tijdens de eerste afspraak gaan we in overleg over de voor jou meest geschikte aanpak. Vervolgens maken wij een aantal afspraken om je probleem op te lossen. Zodra je weer alleen verder kunt, eindigt de coaching.

Tarief

De coaching wordt gegeven door ervaren docenten. Het tarief voor docentenuren is 43,- euro.

Een coachingsafspraak of bijles duurt 60 minuten. In overleg zoeken we een geschikte dag en tijd. Gemaakte afspraken kunnen kosteloos worden afgezegd tot aan de vooravond van de afspraak.

info
bel verijblijvend, Jenny van Luijk 06-34.18.68.34