HUISWERKBEGELEIDING

Home >> Content >> HUISWERKBEGELEIDING

Voor middelbare scholieren. Naar keuze een, twee, drie, vier of vijf middagen per week. Wij bieden hulp bij het plannen en organiseren van het huiswerk, leerlingen krijgen uitleg over de leerstof, we helpen hen bij het maken van samenvattingen, we overhoren het huiswerk en we maken afspraken voor tussenliggende dagen. De afspraken kunnen indien noodzakelijk of gewenst worden besproken met leerkrachten en/of ouders. Ouders en/of leerkrachten kunnen dus desgewenst bij het traject worden betrokken. Door elkaar te informeren en van advies te voorzien voelen leerlingen en ouders zich optimaal ondersteund en het vergroot het vertrouwen van de betrokkenen. Het is mogelijk om huiswerkbegeleiding te combineren met andere trajecten zoals bijles, faalangsttraining of personal coaching - of over te stappen naar andere trajecten. Wij zullen u hierin graag adviseren.

De procedure

 Voorafgaand aan een traject huiswerkbegeleiding maken wij graag een afspraak voor een intake-gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen ouders en leerling vertellen waar zij tegenaan lopen, wat ze van de begeleiding verwachten en welke doelen zij willen bereiken. Gezamenlijk kiezen we een passend traject. 

Het tarief

Onderstaande tarieven zijn maandtarieven

Euro 120,- voor 1 middag per week

Euro 190,- voor 2 middagen per week

Euro 260,- voor 3 middagen per week

Euro 320,- voor 4 middagen per week

Euro 380,- voor 5 middagen per week

Aanvullend

Voor de huiswerkbegeleiding ontvang je per maand, vooraf, een factuur. 

Voor de huiswerkbegeleiding geldt een opzegtermijn van een maand. Je verplicht je niet voor langere tijd.

Indien de leerling onverhoopt niet naar de afgesproken huiswerkbegeleiding kan komen, kan in overleg een vervangende middag worden afgesproken. 

Meer weten?

Heeft u een vraag over deze dienst?

Laat het ons weten via onderstaand formulier en wij nemen spoedig kontakt met u op.

BIW

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.