BIJLES of BIJLES+

Home >> BIJLES of BIJLES+

Bijles kan soms nodig zijn. Dit geldt voor basisschoolleerlingen, voor middelbare scholieren en voor studenten in het vervolgonderwijs. Wij doen ons uiterste best deze bijlessen zo doelgericht mogelijk te laten zijn. Vanaf het eerste contact gaan wij op zoek naar een antwoord op de volgende vragen: wat is de aard van de achterstand, welke factoren dragen hieraan bij, wat is het gewenste doel, hoe kunnen wij dit zo snel mogelijk bereiken? Is overleg met leerkrachten en/of ouders gewenst of noodzakelijk? Wie is de meest geschikte persoon om deze bijlessen te verzorgen? Op onze pagina Scholieren vind je meer informatie over het soort bijlessen dat wij kunnen bieden, uitgesplitst per onderwijssoort: basisonderwijs, middelbaar onderwijs en mbo- en hbo-onderwijs. Afhankelijk van de antwoorden op deze vragen, adviseren wij ouders te kiezen voor 'gewoon' bijles of bijles+.

BIJLES

is bedoeld voor het wegwerken van een achterstand in een bepaald vak. Er wordt vooral aandacht besteed aan de lesstof.

BIJLES+

Dit is een combinatie van bijles over de leerstof en coaching. Deze coaching kan bestaan uit periodieke contacten met ouders of leerkrachten, het kan betekenen dat de leerling meer ondersteuning nodig heeft bij de planning of aanpak van de lesstof, gerichte toetsvoorbereiding, stress control of wat maar nodig is om het gewenste resultaat te behalen.

Ervaring heeft ons geleerd dat wij het gewenste einddoel over het algemeen binnen de gestelde termijn bereiken.

Hieronder vind je aanvullende informatie over de procedure en de tarieven.

Procedure

De bijlessen worden gegeven door vakbekwame studenten of door ervaren docenten. In overleg kunnen wij vaststellen wie de bijles het best kan verzorgen. Dit is afhankelijk van allerlei factoren. Op basis van de informatie die je ons geeft, krijg je van ons een advies hierover. Naar behoefte kan dit advies op ieder gewenst moment worden bijgesteld. Dit kan nodig blijken wanneer wij de leerling beter leren kennen en zeker ook wanneer de omstandigheden veranderen. Kortom, we zijn flexibel. Het doel is de leerling zo goed mogelijk te helpen.

Tarieven

De tarieven voor de bijlessen zijn als volgt:

studentenbijlessen € 27,50 per uur

bijles onderwijsassistent (voor basisscholieren) € 30,- per uur

docentenbijlessen € 37,50 per uur

bijles+, met coaching, door docenten € 40,-

De bijlessen worden per maand, achteraf, gefactureerd.

Aanvullend

Bijles is privéles, 1 op 1. 

Bijlessen duren 60 minuten. De dag en tijd waarop de bijles wordt gegeven, wordt in overleg afgesproken. Ook dit kunnen wij aanpassen wanneer de omstandigheden daarom vragen.

Afgesproken bijlessen kunnen tot  de vooravond van de dag waarop zij zijn overeengekomen, kostenloos worden afgezegd wanneer dit wegens ziekte of anderszins noodzakelijk is. Bijlessen die op de afgesproken dag worden afgezegd, zullen in rekening worden gebracht.

De bijlessen eindigen zodra het gewenste doel is bereikt of wanneer andere omstandigheden dit noodzakelijk maken. Je verplicht je niet voor een heel schooljaar.

Meer weten?

Heeft u een vraag over deze dienst?

Laat het ons weten via onderstaand formulier en wij nemen spoedig kontakt met u op.

BIW

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.