BEGELEIDING EN COACHING BRUGKLASSERS

Home >> BEGELEIDING EN COACHING BRUGKLASSERS

De overgang van de basisschool naar de middelbare school is voor sommige "bruggers" erg groot: niet alleen is er ieder uur een andere docent, is er meer huiswerk, is de school in de meeste gevallen een stuk groter, wordt er een grotere zelfstandigheid van de leerlingen gevraagd. Hoewel dat op zichzelf al heel veel veranderingen zijn, is ook de sociale omgeving op de middelbare school heel anders: de puberteit begint en het sociale leven wordt soms een gevecht om "erbij te horen".

Dit kan tot gevolg hebben dat je kind ineens onzeker wordt; het kan ook betekenen dat je kind zich geen raad weet met het huiswerk of zich niet goed kan concentreren. Sommige kinderen lopen in het begin een achterstand op met lesstof van nieuwe vakken, omdat zij het belang ervan onderschatten.

Dit zijn maar enkele van de dingen die kunnen spelen in het leven van onze "bruggers".

Hulp van buitenaf kan soms snel een oplossing bieden. Dit kan bij ons zijn in de vorm van huiswerkbegeleiding, bijles of coaching. 

De procedure

Wij raden u aan een afspraak te maken met Trudy Damen voor een intake-gesprek. Komt u even langs met uw brugklasser. Een gesprek met u beiden geeft ons de meeste informatie. Op basis van het intake-gesprek krijgt u van ons een - uiteraard vrijblijvend - advies.

 

Het tarief

De kosten zijn afhankelijk van het te volgen traject. Zie hiervoor onder Bijles, Huiswerkbegeleiding / Studiecoaching

Meer weten?

Heeft u een vraag over deze dienst?

Laat het ons weten via onderstaand formulier en wij nemen spoedig kontakt met u op.

BIW

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.